Мицрософт задиркује Пројецт кЦлоуд играње за Сурфаце Дуо телефон

 Сурфаце Дуо игре

Мицрософт је коначно представио Сурфаце Пхоне под називом „Сурфаце Дуо“, али ради на Андроиду и долази у облику хардвера са два екрана.

Сурфаце Дуо, који покреће Андроид и подржава апликације Гоогле Плаи продавнице, такође ће имати иновативно искуство играња које ће бити засновано на Мицрософтовом пројекту кЦлоуд.

Са Пројецт кЦлоуд, Мицрософт планира да идеју о конзоли за стриминг и игрица квалитета за ПЦ на мобилне уређаје или рачунарске уређаје претвори у стварност. У теорији, Пројецт кЦлоуд ће вам омогућити да стримујете било коју Ксбок Оне и ПЦ игрицу на паметне телефоне и таблете. То значи да ћете моћи да играте своју Ксбок игру скоро свуда.Мицрософт такође може да оствари сан о игрању игара на хардверу са два екрана. Сурфаце Дуо је такође Андроид уређај са два екрана и очигледно ће подржавати кЦлоуд играње.

На Сурфаце догађају, Мицрософт је представио искуство стримовања игара на Сурфаце Дуо-у где телефон са два екрана покреће Форза Хоризон 4 преко Ксбок Гаме Стреаминг-а.

У демонстрацији, игра користи нове Цлоуд Аваре СДК команде за приказ прилагођених контрола за игру. На пример, можете видети дугме И и симбол за премотавање уназад на делу уређаја.

Популар Постс