Мицрософт задиркује ажурирање Виндовс 10 Стицки Ноте са подршком за слике

 Лепљиве белешке за Виндовс 10

Стицки Нотес за Виндовс 10 редовно добија ажурирања од Мицрософта са новим функцијама и општим побољшањима. Мицрософт тренутно ради на издавању великог ажурирања за Стицки Нотес са новим функцијама које су тренутно на интерном тестирању.

Лепљиве белешке за Виндовс 10 би могле да добију функцију подршке за слике у следећем ажурирању, што може омогућити корисницима да уграде фотографије у своје белешке. Ову функцију је задиркивала Мицрософтов инжењер Јен Гентлеман на Твитеру.

Чини се да је Мицрософт интерно тестирао ову функцију и ускоро би могла бити објављена инсајдерима. Након тестирања ажурирања са Инсајдерима, очекује се да ће Мицрософт ускоро представити ову функцију јавности.Очекује се да ће функција подршке за слике такође укључити опције за чување слике на уређају. Корисницима ће такође бити дозвољено да отворе слику у апликацијама за фотографије на Виндовс 10 и такође ће моћи да потпуно избришу слику из белешке.

 Функција слике за лепљиве белешке

Мицрософт такође ради на томе да омогући корисницима да додају додатни текст у белешку испод или изнад слике и постојаће опције форматирања за прилагођавање искуства. Слика уграђена у лепљиве белешке биће доступна за приказ и у белешци и на листи белешки.

Лепљиве белешке у претходним ажурирањима добиле су многе нове функције као што је подршка за Мицрософт налог који омогућава корисницима да синхронизују белешке између уређаја тако што ће се пријавити са истим Мицрософт налогом.

Раније смо известили да Мицрософт такође ради на увођењу а мобилна верзија апликације Стицки Нотес омогућавајући корисницима да забележе важне детаље у покрету.

Мицрософт је већ покренуо Стицки Нотес на вебу омогућавајући корисницима да виде белешке из прегледача и ради на увођењу лепљивих белешки у ОнеНоте.

Раније данас, Мицрософт је ажурирао Андроид Апп Лаунцхер са интеграцијом Стицки Нотес . Ово омогућава корисницима да приступе садржају Стицки Нотес са било ког места у било које време ако је апликација пријављена на исти Мицрософт налог на рачунару, телефону и вебу.

Тренутно нисмо сигурни када се очекује да ће ново ажурирање бити објављено јавним корисницима јер компанија није објавила ЕТА.

Популар Постс