Мицрософт враћа редизајнирани изглед веб продавнице Виндовс 10 апликација за неке кориснике

Прошлог месеца Мицрософт је почео да уводи а редизајн искуства продавнице свима. Редизајн је укључивао преуређену страницу уноса у продавници за апликације и још неколико промена корисничког интерфејса. Међутим, ове промене су биле само веб локација Мицрософт продавнице препакована у апликацију продавнице.

Ово је донело конзистентност дизајна у апликацији продавнице и вебу продавнице која уопште није изгледала лоше. Међутим, пошто је овај редизајн учинио продавницу хибридном веб апликацијом, донео је са собом и неколико проблема. Корисници су почели да се жале да је апликација продавнице спора и спора. Многи елементи корисничког интерфејса су се осетили пошто је кориснички интерфејс био једноставно веб уместо изворно написаног кода.

Међутим, чини се да је Мицрософт неким својим корисницима почео да враћа апликацију продавнице у првобитно стање. Ово видим као добру ствар јер се апликација продавнице вратила у својој матичној слави. Свеукупно искуство продавнице је много брже као што је било пре редизајна веб интеграције.Ово би могло бити само да Мицрософт тестира воде пошто повлачење наводно утиче на само неколико корисника.

Популар Постс