Мицрософт Ворд добија нову навигацију заглавља на Андроиду и иОС-у

 Мицрософт Ворд за мобилни

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт Ворд за Андроид и иОС добија нову функцију која се зове навигација заглавља која ће вам омогућити да скачете по документу на нове начине. Са новим заглављем за навигацију у мобилној апликацији Мицрософт Ворд, можете лакше пронаћи текст, табеле и графиконе ако имају одређене наслове.

Мицрософт такође експериментише са функцијом која се зове аутоматски откривени наслови. Ако ваши документи немају наслове, Мицрософт Ворд ће аутоматски открити наслове користећи АИ/МЛ.АИ уграђена у Ворд мобилну апликацију ће покушати да открије и истакне текстове који ће највероватније бити наслови.

 Навигација у заглављу речи

Пошто је ова функција заснована на Мицрософтовој АИ, може потрајати неко време да научите различите обрасце у документима.

Направите сопствена заглавља у Мицрософт Ворд-у за мобилне уређаје

Ако не видите своја заглавља, можете их креирати и ручно.

Да бисте то урадили, отворите картицу „Почетна” и кликните на галерију „Стилови”. Одатле можете да прилагодите стил и примените фонтове заглавља на свој текст.

Када се уради како треба, требало би да их видите у Ворд документу испод наслова или окна за навигацију.

Ова нова функција ће се појавити у верзији 13530.10000 за Андроид и верзији 2.43 за иОС.

За кориснике десктопа, постоји издаје се још једно ажурирање које омогућава подршку за помоћника за граматику и изворни тамни режим.

Мицрософт Оффице добија интеграцију Мицрософт Лаунцхер-а

Поред Мицрософт Ворд-а, Мицрософт Лаунцхер добија велико ажурирање за Андроид са побољшањима функција група апликација и конзистентности размака/икона за фиоку апликација.

Према евиденцији промена, ажурирање долази са занимљивом новом функцијом која се зове претрага кључних речи у Оффице апликацијама, али није јасно да ли је ово функција везана за Оффице виџете или ће радити само унутар Оффице апликација.

Још није јасно када ће ове функције бити доступне свима, али то није први корак који је Мицрософт направио у помагању корисницима мобилних уређаја да остану продуктивни.

Популар Постс