Мицрософт Виндовс Индиа Твиттер руководство се завршава овог месеца

 Виндовс 10 уређај

Мицрософт је раније данас објавио да се Виндовс Индиа Твиттер рукохват затвара касније овог месеца. По први пут, компанија затвара Виндовс Индиа Твиттер ручку која је била прва тачка контакта компаније за индијске купце.

Корисницима је сада предвиђено да се претплате на глобални Виндовс налог (@Виндовс) за приче везане за Виндовс. Препоручујемо вам да пратите Мицрософт Индиа Твиттер ручицу за покривање нових Виндовс 10 уређаја. Виндовс Индиа Твиттер налог ће се затворити 31. јула 2018.

 Виндовс Индија Твиттер ручицаЗа све најновије информације о Виндовс ОС-у и функцијама пратите @Виндовс, а за уређаје лансиране у Индији пратите @МицрософтИндиа. Хајде да наставимо наш разговор о томе како можете учинити више са Виндовс-ом, наводи се у твиту Мицрософт-овог Виндовс Индијског руководства.

Глобална Виндовс Твиттер ручица је веома активна и видећете сличне твитове, међутим, кључна промена је то што ћете такође добијати општа и међународна ажурирања од Мицрософта.

Вреди напоменути да ова одлука нема никакве везе са продајом Виндовс оперативног система у земљи. Вероватно је да Мицрософт уноси ове промене у Твиттер ручку како би олакшао ствари потрошачима.

У међувремену, Мицрософтов извештај о заради у 4. кварталу 2018. године већ је потврдио да оперативни систем Виндовс наставља да подржава пословање у неким аспектима. Мицрософт је у четвртак открио да је приход од Виндовс ОЕМ Про-а порастао за 14% сигнализирајући да пословање са оперативним системом и даље ради одличан посао.

Популар Постс