Мицрософт вам сада омогућава приступ телефонским контактима на рачунару

 Апликација Мицрософт Ваш телефон

Мицрософт Теамс је један од најбољих начина за комуникацију са сарадницима, али искуство је тренутно намењено пословним корисницима. Међутим, софтверски гигант сада ради на функцији усредсређеној на потрошача која ће корисницима Виндовс 10 омогућити приступ телефонским контактима на њиховој радној површини.

Виндовс 10 тренутно омогућава корисницима да увозе мобилне контакте у .вцф формату и приступају им помоћу апликације Људи. Мицрософт ће вам сада омогућити да приступите мобилним контактима директно преко своје апликације Ваш телефон у реалном времену.

Мицрософт уводи наменску страницу која приказује све ваше мобилне контакте на вашем телефону. Ова функција тренутно ради само са Андроид телефонима, али може доћи и на Аппле уређаје.Када се омогући, можете да видите пуну листу контаката сачуваних локално на вашем мобилном уређају или синхронизованих са онлајн налозима. Такође можете тражити контакте, прегледати детаље о контакту као што су број телефона, е-пошта, везе, па чак и приступити историји позива.

 Картица са контактима у апликацији Телефон

Штавише, апликација Ваш телефон вам омогућава да директно упутите телефонски позив или пошаљете текст са картице са контактима у апликацији.

Остала побољшања

Крајем прошлог месеца, Мицрософт је почео да уводи још једну функцију која вам омогућава да покренете апликацију Ваш телефон када се Виндовс покрене.

Функција се зове „Покретање“ и у основи вам омогућава да додате апликацију на листу програма за покретање. Ово ће омогућити Мицрософт-у да се повеже са вашим мобилним уређајем чим укључите рачунар да синхронизује текстуалне поруке, историју позива, контакте, фотографије итд.

У новембру, Мицрософт је такође започео увођење Подршка за стримовање Андроид апликација за апликацију Виндовс 10 Ваш телефон. Ова функција је и даље ексклузивна за Самсунг због „ограничења фирмвера“, али се очекује да ће Мицрософт следеће године додати подршку за више уређаја.

Популар Постс