Мицрософт уводи модерне Виндовс 10 иконе за тестере

 Виндовс 10 модерне иконе

Мицрософт стално унапређује цео скуп икона како би припремио апликације за Виндовс Цоре ОС. Компанија је већ ажурирала иконе Оффице апликација за неке кориснике, а сада је ред на друге Виндовс 10 основне апликације да добију нову икону.

У децембру 2019, Мицрософт је представио низ икона за различите Виндовс, Андроид и иОС апликације као што је Едге претраживач. За разлику од тренутних Виндовс 10 икона, нове имају боје, суптилне завршне обраде и материјале да дају Виндовс-у нови модеран изглед

Мицрософт сада уводи ажуриране иконе оперативног система Виндовс 10 тестерима уписаним у програм Виндовс Инсидер. У наредним недељама можете очекивати да ће се нове иконе појавити и на вашим машинама које нису Инсајдер. Виндовс 10 иконе

Нове иконе прате принцип Флуент Десигн-а и део је Мицрософт-овог плана да модернизује изглед Виндовс-а.

Мицрософт тренутно тестира шарене иконе за следеће апликације:

  • Оффице – Ворд, Екцел, ПоверПоинт и Екцел.
  • Калкулатор
  • Маил & Цалендар
  • Аларми и сат
  • Диктафон
  • Гроове Мусиц
  • Филмови и ТВ

У будућем ажурирању, Мицрософт ће такође представити нове иконе за апликације Мапе и Пеопле.

Корисници треба да ажурирају апликације као што су Калкулатор, Опоравак гласа, Пошта и календар и Гроове Мусиц у Мицрософт Сторе-у да би видели промене. Након што примените ажурирања продавнице, приметићете нове иконе у менију Старт, траци задатака и уводном екрану.

Чини се да се читаво представљање одвија у фазама и видећете модерне иконе у наредним сатима ако сте део Мицрософтовог програма Инсајдер. За оне који нису упућени, очекује се да ће Мицрософт објавити нове иконе како би довршили комплетну преобразбу пакета следећег месеца.

Ове нове иконе су неколико пута процуриле на мрежи и Мицрософт је првобитно дизајнирао шарене иконе само за Виндовс 10Кс, који има нови изглед менија Старт заснован на иконама.

Популар Постс