Мицрософт уклања истакнуте ставке са Скипе-а да би вам олакшао ангажовање

 Скипе Хигхлигхтс

Мицрософт остаје посвећен бољем Скипе искуству и данас је произвођач софтвера објавио да повлачи функцију истакнутих ствари. Мицрософт каже да уклањају истакнуту функцију како би побољшали корисничко искуство.

Ако нисте упознати са истакнутим деловима, то је функција која омогућава клијентима да снимају фотографије и видео записе. Истакнута функција (фотографије и видео) је слична Снапцхатовим причама и привремено је видљива везама корисника.

Мицрософт каже да можете преузети и погледати најважније до 30. септембра преко Подешавања.Сада имамо веома фокусирану навигацију са ћаскањима, позивима и контактима, што вам још више олакшава ангажовање на Скипе-у. Ваше претходно објављене најважније ставке биће вам доступне за преглед или преузимање до 30. септембра 2018. преко подешавања, пише Мицрософт у блог пост .

Такође ћете видети да смо редизајнирали како да додамо реакцију на поруку, нови изглед за резиме реакције, као и ново искуство прослеђивања порука, објашњава компанија.

Вреди напоменути да је најновија верзија Скипе-а доступна само за инсајдере и да ће ускоро бити представљена широј јавности.

Популар Постс