Мицрософт То-До за Виндовс 10 добија велико ажурирање са Дарк Тхеме

 Мицрософт То До

Мицрософт То До је одлична апликација која вам помаже да обавите ствари. Најбоља ствар у вези са апликацијом је што је доступна за Андроид, иОС и наравно Виндовс. Под Виндовс подразумевамо и ПЦ и Мобиле. Апликација изгледа слично и добро функционише на свим овим платформама. Он синхронизује све ваше листе обавеза помоћу вашег Мицрософт налога тако да не бисте изгубили ниједан задатак чак и ако промените уређај.

Мицрософт То До такође има визуелно привлачан кориснички интерфејс, али нешто у вези са апликацијом није било баш слично другим Мицрософт апликацијама. То је било одсуство наменског тамног режима у апликацији. Мицрософт је коначно одлучио да промени ово ажурирањем апликације.

Мицрософт То-До ажуриран са Дарк Тхеме

Нова верзија апликације је в1.34.1806. Поред мрачне теме, Мицрософт је додао и неколико преко потребних додатака у апликацију.Званични списак промена дат у Мицрософт Сторе-у у наставку:

  • Представљамо тамну тему! Само идите на подешавања апликације где ћете имати избор да изаберете нову тамну тему. Надамо се да ће вам бити лако за очи као и нама.
  • Олакшали смо креирање обавеза које се понављају. Са овим ажурирањем, опција за понављање обавезе је увек видљива у приказу детаља.
  • Обавезе на дељеним листама сада су укључене у Предлози, тако да ћете имати бољи преглед свих обавеза када планирате свој дан.
1 од 2  вп_сс_20180702_0005  Мицрософт То-До Дарк Тхеме

Када се пореди једна поред друге, тамна тема изгледа много боље од светле, иако то може бити лична жеља.

Након ажурирања апликације, тема апликације ће подразумевано бити светла. Можете га променити тако што ћете отићи у Подешавања. Доступне су три опције – Светла тема, Тамна тема и Користи моју Виндовс тему.

 Мицрософт То-До подешавања

Осим додавања мрачне теме, Мицрософт је такође олакшао креирање задатака који се понављају. Опција да се задатак понови сада је видљива све време. Страница Предлози сада приказује обавезе у дељеним листама.

Мицрософт То-До је одлична апликација за све који желе да ураде све што желе у право време. То је обавезна апликација и ако је још увек нисте преузели, можете то учинити из Мицрософт Сторе-а.

Популар Постс