Мицрософт То-До за Виндовс 10 ажуриран са могућношћу закачења листа за почетак и још много тога

 Мицрософт То До за Виндовс 10

Мицрософт је недавно почео да избаци нову функцију Ливе Тиле за апликацију То-До на Виндовс 10. Компанија већ неко време тестира ову функцију са Виндовс Инсајдерима.

Данас компанија објављује ново ажурирање за свој Мицрософт То-До на Виндовс 10 које унапређује апликацију на нову верзију 1.48.2102.0 и уводи нове функције.

Након најновијег ажурирања, корисници ће сада моћи да закачу листе у Старт мени. Да бисте закачили листу у Старт мени, требало би да кликнете десним тастером миша и изаберете Закачи на Старт.Плочица уживо ће сада приказати прве три ставке на листи и ако је Ливе Тиле већа, моћи ћете да видите чак седам ставки. Такође ћете моћи да закачите листе у Старт мени само кликом на Мицрософт То-До Ливе плочицу.

Мицрософт је такође побољшао приступачност како би омогућио компримовање група и проширење у паметне листе. Последње ажурирање апликације То-До уклонило је могућност померања активности листе током претраживања.

Сада са новим ажурирањем, компанија је такође вратила могућност када тражите. У најновијем ажурирању има још побољшања новог покрета за Виндовс Инк.

Компанија је такође исправила важну грешку у вези са приказом редоследа листа заједно са избацивањем неких других исправки грешака и побољшања перформанси.

Најновија исправка за Мицрософт То-До је тренутно доступна и можете је сада преузети тако што ћете отићи у Мицрософт Сторе ако имате инсталирану апликацију на својим Виндовс 10 уређајима.

Популар Постс