Мицрософт То-До апликација ажурирана новим функцијама на свим платформама

 Мицрософт То До за Виндовс 10

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за своју Мицрософт То-До апликацију. Ажурирање је објављено за кориснике који користе Виндовс 10, Андроид и иОС. Најновије ажурирање доноси неке различите нове функције за кориснике на свим платформама.

Најновије ажурирање То-До за Виндовс 10 сада је додало неке нове емоџије у бирач емоџија. Да би пронашли нове емоџије, корисници би морали да притисну Виндовс тастер +. да бисте отворили Виндовс емоји тастатуру.

Мицрософт је такође додао Цортана интеграцију у Мицрософт То-До апликацију. Да би корисници искористили ову опцију, требало би да додате свој Оутлоок или Оффице 365 налог у Цортану, а дигитални асистент ће за вас додати нове подсетнике и задатке.Ажурирање за иОС и Андроид

 Мицрософт То До

За кориснике иОС-а, Мицрософт је сада направио промене на бочној траци која се сада појављује на целом екрану на иПхоне-у. Корисници иОС-а ће такође моћи да превлаче прстом да напусте или избришу листу директно са бочне траке на иПхоне-у и иПад-у након најновијег ажурирања Мицрософт То-До.

Корисницима Андроид-а већ дуже време недостаје опција за додавање прилога датотека. Са најновијим ажурирањем, Мицрософт сада дозвољава корисницима да директно приложе фотографију са телефона.

Такође ћете сада пронаћи нову плочицу са обавезама на траци са обавештењима која омогућава корисницима да лако креирају задатке. Ово је доступно само за кориснике који користе телефоне са Андроидом 8.0 и новијим

Такође можете додати рокове, подсетник и понављање за креирани задатак помоћу нове траке за унос. За кориснике са малим екраном Андроид уређаја и великом величином фонта, Мицрософт се сада побринуо да имена листа више не буду одсечена са екрана.

Ако користите Мицрософт То-До апликацију на било којој од горе наведене три платформе, можете отићи до продавнице апликација и преузети ажурирање.

Популар Постс