Мицрософт тимови коначно добијају преко потребне функције за састанке

 Мицрософт Теамс нове функције састанка

Корисници Мицрософт Теамс-а на радној површини сада могу да поделе састанак у мање групе које се називају „собе“ и да прилагоде окружење састанка новим сценама у режиму Заједно. Ажурирање са овим новим функцијама се покреће корисницима Мицрософт Теамс-а на потрошачким и државним каналима.

Функција виртуелних соба за раздвојеност је први пут пуштена корисницима на владином клауд каналу прошле јуче. Мицрософт ће сада почети да шири ову функцију већем броју корисника, што значи да организатори могу да поделе учеснике у мање групе како би подстакли тимски рад.

Функција виртуелних соба је посебно корисна за образовне институте јер ће подстаћи ученике да разговарају о теми у својој приватној соби и да воде белешке помоћу табле, а затим се врате на главни састанак. Тимови разбијају виртуелне собе

Мицрософт такође верује да ће функција виртуелних соба понудити ново сигурно и безбедно место за састанке.

Заједно режим

Корисници веба Мицрософт Теамс коначно добијају подршку за режим Заједно. Ово ће омогућити корисницима да директно приступе састанцима у којима је омогућен режим Заједно у својим веб прегледачима, као што су Цхроме или Едге.

За оне који нису свесни, режим Заједно омогућава учесницима да седе поред других учесника у виртуелном окружењу налик стварном животу. Са данашњим ажурирањем, режим Заједно се шири на веб и постаје све бољи у апликацији за десктоп рачунаре уз подршку за „сцене“.

 Тимови заједно раде сцене За десктоп апликацију, Мицрософт омогућава подршку за нове позадинске сцене када је састанак у режиму Заједно . Ово ће омогућити корисницима да прилагоде позадину састанака и претворе конференцију у окупљање у кафићу, конференцијској сали итд.

Поред режима Заједно, корисници веба сада могу да сарађују са до 49 учесника на екрану одједном у веб претраживачу. Подршка за изглед велике галерије, која може да прими до 49 учесника, намењена је корисницима који су се раније мучили да пронађу простор за учеснике током видео конференције из претраживача.

Популар Постс