Мицрософт тимови који ће вас учинити продуктивнијим са две нове функције

 Мицрософт Теамс пакет за продуктивност

Мицрософт експериментише са две нове функције како би радницима и наставницима пружио повећање продуктивности.

Према плану пута, Мицрософт Теамс добија подршку за нову функцију под називом „Обавештења о крају састанка“. Ова нова функција ће вам послати обавештење када је заказан завршетак састанка за 5 минута. Састанак се неће завршити аутоматски, али ће вас подсетити да је одлично време да завршите дискусију.

Функција „Обавештења о крају састанка“ могла би бити користан додатак и за образовне установе и за предузећа. Обавештења о завршетку састанка тимова

Активираће се и за приватне састанке и састанке канала, али као што смо споменули, ваши састанци се неће завршити без ваше дозволе.

Ова функција је дизајнирана да вас учини продуктивнијим.

Подршка за обавештења о крају састанка је тренутно доступна корисницима Мицрософт тимова и појавиће се у вашој организацији касније ове недеље.

Оутлоок интеграција

Прошле године, Мицрософт је побољшао интеграцију Оутлоок-а у тимовима за Виндовс 10 и интеграција сада постаје све боља.

Ово ће омогућити корисницима да деле е-пошту или разговор из Оутлоок-а са тимовима и моћи ћете да приступите опцији директно у менију Поједностављена трака. Ова функција може бити посебно корисна за пословне кориснике када желе да поделе е-пошту из Оутлоок-а са корисником у Мицрософт тимовима.

Мапа пута је открила да је ова функција тренутно у развоју и да ће ажурирање почети да се приказује корисницима десктоп рачунара у марту следеће године.

Поред интеграције Оутлоок-а и обавештења, Мицрософт је најавио и друга побољшања за Теамс десктоп клијент. На пример, очекује се да тимови на мацОС-у добију подршку за Тоуцх Бар. Исто тако, нове сцене у режиму заједно, собе за секс, сусрет реакција , а друге промене би требало да буду покренуте овог месеца.

Популар Постс