Мицрософт тимови добијају видео филтере, побољшану картицу профила и још много тога

 Мицрософт Теамс видео филтери

Мицрософт Теамс је постао популаран избор за решења за сарадњу и видео конференције у 2021. То може бити за састанке, онлајн часове, догађаје, па чак и личне састанке са пријатељима. Теамс клијент се редовно ажурира новим функцијама и следеће велико издање би могло да уведе подршку за филтере који су већ доступни у Зоом-у.

Очекује се да ће подршка за филтер Мицрософт Теамс побољшати ваше искуство састанка. Као што знате, филтери су популарни у апликацијама Снапцхат и Фацебоок Мессенгер. Филтери се обично састоје од кул или чудних графика или анимација које прекривају ваше видео снимке. Међутим, Мицрософт филтери ће бити фокусирани на професионалце, тако да ће филтери само побољшати нивое осветљења.

Према плану пута, подршка за филтере за Мицрософт Теамс би требало да стигне у марту 20221. Ова функција ће омогућити корисницима да прилагоде нивое осветљења и црте лица пре него што се придруже састанку. На пример, можете да користите нову функцију Теамс да бисте изгладили црте лица да бисте прилагодили свој изглед.Тимски филтери ће бити посебно корисни за оне који користе камеру са малим бројем пиксела или им је позадина тамна.

Поред тога, Мицрософт такође тестира подршку за транскрипте у реалном времену и након састанка за кориснике ГЦЦ-а.

Ово ће помоћи корисницима у реалном времену да се присете онога што је речено током састанка, као и да прегледају састанак након чињенице, Мицрософт рекао у ажурираној мапи пута.

Остале предстојеће карактеристике су:

  • Ускоро ћете моћи да сазнате локално време људи у вашој организацији. Ове информације ће бити приказане на картици профила.
  • Мицрософт додаје нову функцију иОС клијенту да аутоматски одговара на долазне позиве за састанак са укљученим видео снимком.
  • Мицрософт ради на енд-то-енд енкрипцији за медијску сарадњу у реалном времену. Када је омогућено, комуникација између две стране ће бити шифрована од краја до краја у апликацији Теамс.

Поред ових побољшања квалитета, Мицрософт Теамс такође добија подршку за пусх-то-талк и на Виндовс-у и на мацОС-у, али се ова нова функција не очекује до фебруара 2022.

Популар Постс