Мицрософт тимови добијају подршку за више налога, значке похвале и још много тога

Вероватно имате два или више Мицрософт Теамс налога када радите са више компанија или ако желите да урадите нешто што ваш Мицрософт Теамс администратор спречава.

Шта год да је разлог, ако завршите са два (или више) Мицрософт Теамс налога, десктоп апликација добија нову функцију која ће вам помоћи да додате додатни налог и управљате њима без одјављивања.

Чини се да Мицрософт тестира нови одељак у подешавањима тимова који ће вам омогућити да повежете/додајете додатне налоге. Када повежете своје налоге са апликацијом за десктоп рачунаре, моћи ћете да промените слику профила и пребаците се између налога или организација директно преко подешавања.



Ова функција ће почети да се приказује корисницима касније ове или следеће године, али би тестери ускоро требали добити рани приступ.

Поред тога, Мицрософт тестира још једну функцију која ће вам омогућити да креирате прилагођене странице за кориснике. На пример, ускоро можете да направите беџ користећи наслов, боје, слике, па чак и језик. Ово ће вам помоћи да прилагодите своје искуство у учионици или изразите културу компаније.

Још једна карактеристика која је недавно најављена је подршка за побољшане позивне везе. Корисници додани на састанак преко везе за састанак ће коначно имати приступ ћаскањима, датотекама, белешкама итд. након што се састанак заврши.

Тренутно позвани корисници не могу да приступе садржају састанка након завршетка састанка.

Да би се такмичио са Зоом-ом и Гоогле Меет-ом, Мицрософт ради на додавању основних функција у апликације за десктоп и мобилне уређаје. На пример, Мицрософт такође планира да ажурира постојеће искуство пре придруживања у тимовима са новим опцијама да промените свој аудио уређај и камеру.

 Тимови се придружују искуству

Слично томе, Мицрософт ће такође повећати ограничење броја учесника у четовима на 1.000. Ове опције би требало да буду представљене у новембру 2020. године, према ажурирању мапе пута.

Популар Постс