Мицрософт тимови добијају побољшану подршку за трансфере састанака и белешке

 Ажурирање Мицрософт Теамс-а

Мицрософт је потврдио да се две нове функције сада уводе у Мицрософт тимове за Виндовс 10, мацОС, Андроид, иОС и веб. Ова побољшања обухватају функције за сарадњу и састанке Мицрософт тимова на свим платформама.

Према званичном дневнику промена, Мицрософт каже да корисници сада могу лако да преносе текуће састанке између мобилних уређаја, десктопа и веба. Другим речима, ако сте на састанку на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, можете се придружити истом састанку са свог мобилног уређаја без икаквих већих сметњи.

Исто тако, Мицрософт је такође потврдио да корисници сада могу да додају нови уређај као пратиоца свом састанку.Чини се да се ажурирање покреће свима и требало би да видите ова побољшања касније овог месеца или чак данас ако је ваш уређај укључен у фазу постепеног представљања.

Поред тога, Мицрософт уводи побољшања функције белешки са састанка Мицрософт Теамс-а. Након ажурирања, Мицрософт каже да можете да сарађујете са до 100 људи користећи функцију белешки.

Ако неко изгуби приступ прошлим састанцима, и даље може приступити белешкама без проблема. Слично, Мицрософт каже да корисници сада могу да траже приступ белешкама од организатора састанка једним кликом.

Такође је вредно напоменути да је функција белешки са састанка Мицрософт Теамс дизајнирана да подржи само 100 корисника, али други сада могу да траже приступ белешкама од власника или организатора једним кликом.

Непотребно је рећи да би ова побољшања могла учинити Мицрософт Теамс још бољим. Компанија је рекла да ће корисници добити побољшања Теамс белешки касније овог месеца.

Након имплементације ових промена, Мицрософт ће коначно почети да форсира дуго очекиване Теамс Бреакоут собе ће бити доступне следећег месеца .

Такође је вредно напоменути да Мицрософт интерно тестира побољшања у вези са перформансама за Теамс десктоп клијента. У ствари, верује се да ће будуће ажурирање учинити Виндовс апликацију бржом и са мање ресурса, али нема посебне најаве о поновној изградњи Теамс-а.

Популар Постс