Мицрософт тимови добијају офлајн режим и поједностављена обавештења

 Мицрософт Теамс десктоп апликација

Мицрософт Теамс је одличан, али је прилично бескорисан када вам је интернет спор или уопште не ради.

Мицрософт разуме да је интернет низ цеви и да се корисници могу заглавити у једној. Да би помогао корисницима, Мицрософт је недавно усвојио приступ локалног преузимања где се тимови учитавају из кеш меморије ускладиштене у десктоп апликацији преко мрежних захтева за побољшање перформанси апликације.

Након пуштања Функције Хард Муте и Спотлигхт ове недеље , Мицрософт сада уводи нову функцију која ће коначно омогућити наставницима или полазницима да састављају поруке када њихов уређај није на мрежи.Након ажурирања, сада можете читати синхронизоване поруке, закачене ћаскања, закачене канале и састављати нове док је ваш уређај искључен са интернета.

То је одлична функција када желите да читате и шаљете поруке, али немате поуздану интернет везу. Мицрософт тимови ће аутоматски ставити поруке у ред и оне ће бити испоручене у исправном редоследу када интернетска веза буде доступна.

Да бисте максимално искористили искуство ван мреже, мораћете да отворите Мицрософт тимове најмање једном у 24 сата да бисте синхронизовали разговоре и испоручили поруке на чекању.

Ако ваш уређај остане ван мреже дуже од 24 сата, Мицрософт каже да порука неће бити испоручена, али увек можете да кликнете на дугме „поново пошаљи“ да бисте поново послали поруке.

Ако користите десктоп клијент Мицрософт тимова, можете да се уверите да је нови режим ван мреже доступан тако што ћете проверити да ли постоје ажурирања. Офлајн режим би такође требало да почне да се примењује за мобилне кориснике касније ове године.

Поједностављено искуство са обавештењима

Поред тога, Мицрософт је почео да уводи ново поједностављено искуство обавештења које омогућава корисницима да прилагоде своја подешавања обавештења.

 Обавештење о Мицрософт тимовима

Као што можете видети на горњем снимку екрана, постоје три нове опције:

  • Све активности: Добићете обавештења о новим порукама, реакцијама итд. у вашој организацији.
  • Помињања и одговори: Добијаћете обавештења само када вас колеге или студенти означе у поруци.
  • Прилагођено: Можете поставити сопствене прилагођене поставке за обавештења.

 Мицрософт Теамс кориснички интерфејс за обавештења

Када изаберете прилагођено, можете да прилагодите обавештења за е-пошту, ћаскање, састанке, људе и друге. Такође можете да смањите сметње тако што ћете променити своје преференције за разговоре у тренду, лајкове или реакције.

Корисници могу приступити овим новим опцијама отварањем Подешавања > Обавештења.

Популар Постс