Мицрософт тимови добијају одвојену подршку за прозоре, значке за састанке и још много тога

Мицрософт Теамс добија ново ажурирање за Виндовс 10 и мацОС са могућношћу отварања Теамс апликација попут То-До у одвојеним прозорима и још много тога.

Ова функција је већ доступна за ваше састанке и Мицрософт сада омогућава подршку за одвојене прозоре за личне апликације као што је Мицрософт То-До. Након ажурирања, моћи ћете да искочите своје апликације или алате у посебан прозор, а затим промените величину, преместите или затворите прозор без приступа примарном прозору тимова.

Подршка за одвојене прозоре олакшава обављање више задатака када сте на састанку и желите да користите више од једне апликације.Да бисте користили ову функцију, једноставно отворите лево окно за навигацију и кликните десним тастером миша на своју апликацију као што је То-До. Када се уради како треба, видећете контекстни мени са новом опцијом која се зове „искачући прозор“. Кликните на опцију и Мицрософт Теамс ће отворити апликације у посебном прозору.

 Мицрософт Теамс засебни прозори

Поред тога, Мицрософт такође уводи подршку за прилагодљиве значке. Ово ће омогућити корисницима да креирају прилагођене похвалне значке за кориснике са именом, фотографијом, језиком итд.

Бољи извештај о присуству

Мицрософт тренутно омогућава наставницима да тренутно преузму извештај о присуству са картице састанка. Почетком 2021. године, Мицрософт тимови ће добити побољшања за функцију извештаја о присуству, која укључује додатне податке за боље управљање посећеношћу.

Интеграција е-поште

Мицрософт такође има ажурирала своју мапу пута да бисте потврдили да ће додати могућност дељења Оутлоок е-поште у тимовима. Ово ће вам омогућити да делите Оутлоок е-пошту са четовима и каналима у Мицрософт тимовима. Поред интеграције Оутлоок е-поште, сада можете да креирате одређени календар за учеснике и да га синхронизујете са календаром.

Уз Оутлоок интеграцију, Мицрософт је недавно увео подршку за собе за селидбе , изворна подршка за обавештења као и подршка за реакције сличне ЛинкедИн-у.

Популар Постс