Мицрософт тимови да трансформишу презентације састанка помоћу приказа Пресентер

 Мицрософт Теамс презентација

Мицрософт Теамс сада тестира нову функцију која ће олакшати живот виртуелним фасилитаторима и презентаторима. Са предстојећом функцијом Пресентер Виев у Мицрософт Теамс-у за Виндовс 10 и мацОС, ваши ПоверПоинт слајдови ће се појавити у новом приказу презентера, што ће знатно олакшати навигацију између слајдова.

ПоверПоинт је одличан софтвер за испоруку презентација. Међутим, режим презентације у Мицрософт Теамс-у је основни и постоје ограничења. Нова функција под називом „Пресентер Виев“ превазилази изазове тако што мења начин на који се слајдови представљају другим корисницима и учесницима.

Када је режим презентера омогућен, излагачи могу да приступе белешкама слајдова и предстојећим слајдовима током презентације. Приказ презентера тимова

Ово ће омогућити корисницима да воде састанак, презентују слајдове, дискутују о белешкама, брзо се крећу до слајдова и истовремено остану ангажовани са учесницима.

Према плану пута који је био ажуриран тихо раније овог месеца, Мицрософт тимови ће добити нови приказ презентера до краја јануара 2021.

Поред новог искуства презентације, Мицрософт ће у јануару омогућити корисницима да креирају и деле календар специфичан за канал за чланове.

Мицрософт такође експериментише са још једном функцијом која ће вам омогућити да управљате обавештењима о тимовима и листи канала директно из новог падајућег менија. На пример, можете да искључите обавештења о активностима једним кликом без посете подешавања обавештења.

Исто тако, Мицрософт тимови добијају подршку за изворна обавештења ускоро на Виндовс 10 и мацОС-у.

Очекује се да ће ова побољшања почети да се примењују на десктоп кориснике почетком следеће године.

За мобилне кориснике, рекао је Мицрософт донеће свој режим за сузбијање буке који мења игру на Андроид и иОС у првом кварталу 2021.

Популар Постс