Мицрософт тимови да добију подршку за резиме састанка, ново искуство навигације

 Мицрософт Теамс искуство

У 2020. години, Мицрософт је потврдио да нова функција резимеа долази у Теамс десктоп клијент за Виндовс. Као што име сугерише, функција резимеа ће омогућити корисницима да приступе снимку састанка, ћаскању, белешкама и транскрипту са картице састанка након што се састанак заврши.

Функција Рецап у Мицрософт тимовима је дизајнирана за људе који су пропустили састанак, али они који су присуствовали састанку могу да јој приступе касније. Ова функција је посебно корисна за ученике јер могу пронаћи све о чему се разговарало током састанка/часа и надокнадити касније.

Када се омогући, резиме састанка ћете пронаћи директно на картици за ћаскање заказаног састанка. Према Оффице 365 Админ центру, Мицрософт планира да заврши увођење ове функције до краја фебруара, а неки корисници ће је добити у јануару. Функција рекапитулације Мицрософт Теамс-а

Поред подршке за рекапитулацију, Мицрософт је такође потврдио у административном центру да ће почети са увођењем менија историје почетком фебруара. Тхе мени историје ће приказати недавно посећене локације у тимовима када пређете курсором преко тастера за навигацију уназад и унапред на Виндовс 10.

Мицрософт верује да би мени историје могао да олакша корисницима навигацију до претходних локација, као што су календар, апликације, документи, слике, разговори и угнежђене картице.

Ново искуство презентације у тимовима

Мицрософт такође ради на новом режиму презентације који се зове приказ презентера . Теамс десктоп апликација већ долази са уграђеним режимом презентације и Мицрософт сада планира да подигне искуство на следећи ниво са приказом презентера.

 Приказ презентера тимова

Приказ излагача је дизајниран да промени начин на који се ПоверПоинт слајдови представљају другима који су доступни на састанку. Када је приказ излагача активан, можете да видите своје белешке и стране на једном екрану док диктирате пројекат другима на састанку.

Такође можете да се крећете између слајдова током састанака који су у току и да по потреби разговарате о белешкама.

Популар Постс