Мицрософт тимови да добију подршку за реакције сличне ЛинкедИн-у, функције за продуктивност

 Ажурирање функција Мицрософт Теамс-а

Мицрософт тимови би могли да добију нову функцију која ће представљати лак начин брзог реаговања на састанак. Ова функција се зове „реакције уживо“ и представља Мицрософтову сопствену верзију Фацебоок-ових реакција у стилу емоџија.

Могуће је да би функција реакција у Мицрософт тимовима могла бити слична ЛинкедИн-овим реакцијама емоџија. То значи да можете очекивати емоције попут проницљивости, радозналости или једноставног срца да изразите своја осећања када присуствујете састанцима.

На пример, ако се слажете са нечим или вам се свиђа презентација, можете изразити своје емоције помоћу дугмета за нове реакције на траци менија тимова, као што је приказано на слици испод коју смо добили. Реакције тимова

Такође можете изабрати да пошаљете нешто попут емоџија са палцем горе када се слажете са презентером. Према плану пута, функција реакција сада треба да почне да се примењује у јануару и биће видљива свим учесницима.

Нове карактеристике продуктивности

Као што смо споменули на почетку, Мицрософт Теамс коначно добија нову функцију продуктивности под називом „Задатак“ у мобилној апликацији. Уз интеграцију задатака у мобилну апликацију Теамс, можете брзо да прегледате све своје задатке одједном и отворите сваки задатак да бисте добили више информација о задацима и пројектима.

Можете испробати нову функцију Задаци у мобилној апликацији Теамс кликом на мени са три тачке. У менију морате да изаберете опцију Задаци и сви ваши задаци или пројекти ће се аутоматски појавити када ажурирање буде доступно у вашој организацији.

За кориснике десктоп рачунара, Мицрософт сада уводи нову функцију која ће вам омогућити да креирате задатке са канала за ћаскање или личне поруке. Након ажурирања, више не морате да мењате апликације или прозоре, што значи да можете брзо да управљате својим задацима или креирате нове задатке.

Додатно, Мицрософт је сада такође почео да гура функцију просторија за разбијање купцима у каналу Владе.

Популар Постс