Мицрософт тимови да добију нове изгледе, циљану комуникацију

 Екран састанка Мицрософт Теамс-а

Мицрософт је већ потврдио да ради на гомили побољшања за кориснике мобилних и десктоп рачунара, а компанија је поделила више детаља током викенда.

Прошле недеље, мобилна апликација Мицрософт Теамс добила је ново ажурирање са мноштвом нових функција, укључујући нову опцију која вам омогућава да блокирате прегледе порука, омогућите интеграцију говорне поште ИД-а позиваоца и побољшану проверу правописа на иОС-у.

Поред тога, Мицрософт Теамс за иОС вам сада омогућава приступ напреднијим опцијама када сте у позиву.Током викенда, Мицрософт је најавио да такође ради на новом режиму презентације за Андроид и иОС који ће омогућити корисницима да виде више учесника. Ова функција ће вам омогућити да видите заједнички садржај и више учесника у исто време.

Исто тако, Мицрософт каже да такође побољшава режим презентације када Функција рефлектора тимова је омогућен.

Нова побољшања изгледа ће почети да се уводе корисницима иОС-а у новембру. Корисници Андроид-а ће добити ажурирање у децембру 2020. или у јануару 2021.

 Прилагођени распоред тимова

На радној површини, презентаторима ће бити дозвољено да прилагоде изглед тако што ће дозволити да се њихов видео појави изнад садржаја. Корисници такође могу да помере своју ПоверПоинт или Ворд презентацију у угао и направе простор за друге чланове групе, тако да могу лако да се обрате публици или наставницима без пребацивања између садржаја и видео записа.

Поред тога, Мицрософт ради на новој функцији циљане комуникације која ће омогућити корисницима десктоп рачунара да шаљу поруке свим члановима у одређеној улози. На пример, сада можете истовремено слати поруке свим члановима групе и ученицима одређеног одељка.

Слично томе, можете истовремено послати поруку свим благајницима у вашој продавници једноставним навођењем имена улоге у свом посту.

Циљана комуникација функционише само када је одређена улога или ознака додељена корисницима у истој организацији. Када је омогућено, корисници такође могу да деле информације и сарађују са сарадницима.

Мицрософт тимови ће такође омогућити корисницима да брзо пребаце позиве на одређене канале и организују службу за помоћ или хитну линију.

Популар Постс