Мицрософт тимови да добију нове функције за снимљене састанке, дељени календар

 Мицрософт Теамс дељени календар

Дељење календара са колегама и студентима ускоро би могло да буде лакше него икад захваљујући великој надоградњи која долази на Мицрософт тимове у јануару 2021. Према новим ажурирањима објављеним на мапи пута, Мицрософт ускоро планира да уведе подршку за побољшани дељени календар .

Почевши од јануара 2021. године, корисници ће моћи да користе функцију календара специфичну за канал да деле догађаје са члановима.

Када направите састанак за канал, Мицрософт тимови ће аутоматски креирати нову објаву, која ће се појавити у фиду активности и корисници ће бити обавештени ако нису искључили обавештења. Очекује се да ће увођење ове функције бити завршено до краја јануара 2021. на свим каналима тимова.Према план , Мицрософт такође планира да заврши увођење друге функције под називом „снимци састанака у ОнеДриве-у и СхареПоинт-у“ до марта 2021. Ова функција се већ покреће корисницима са образовном верзијом Теамс-а и Мицрософт ће је омогућити свима до марта 2021. године.

Поред тога, администратори ће имати приступ новим ознакама задржавања, безбедносним кључевима, свим функцијама које су генерално доступне за ОнеДриве и побољшаним могућностима дељења.

За администраторе, Мицрософт уводи нове смернице за блокирање корисника да преузимају снимке подразумевано, што значи да ће они са дозволом имати приступ сачуваним датотекама.

Мицрософт је такође приметио да ће интеграција ОнеДриве и СхареПоинт корисницима олакшати дељење аудио датотека и транскрипата снимака састанка.

Нова побољшања позива долазе на мобилни

За мобилне кориснике, Мицрософт каже да ће омогућити подршку за своју функцију „поништавања буке“ која мења игру . Ово ће омогућити подржаним мобилним уређајима да анализирају аудио канале и елиминишу неприродан звук из позадине.

Такође је вредно напоменути да је ова функција већ доступна за оне који користе Виндовс 10, 7 или 8.1.

Популар Постс