Мицрософт тимови да добију нове функције ћаскања, побољшано искуство састанка

У наредних неколико недеља, Мицрософт тимови ће почети да добијају гомилу нових функција за побољшање вашег искуства састанка и постојећег режима Заједно. Према плану пута, Мицрософт тимови ће касније овог месеца добити побољшани режим Заједно и друга побољшања.

Режим Заједно, који је тренутно доступан свима, омогућава вама и вашим колегама да се појавите заједно као да су у истој просторији. Са новембарским ажурирањем, Тимови ће добити подршку за нове сцене, као што су кафић и конференцијска сала.

Нове сцене у режиму Теамс Тогетхер тренутно би требало да стигну у новембру 2020. године, али смо већ успели да направимо снимак екрана нових сцена у позадини. Режим сцене тимова

Поред тога, тимови сада могу да прикажу брзи преглед сличица прилога без потребе да кликну на материјал.

Касније овог месеца, корисници ће моћи да побољшају искуство састанка и сарадње уз подршку у сменама, што је нова функција која вам помаже да се брже повежете са правом особом.

Са предстојећим тимским режимом смена, моћи ћете да доделите корисницима ознаке које одговарају њиховом распореду и ступите у контакт са њима на основу њихове доступности.

Мицрософт ће вам такође омогућити да закачите поруке у дугој конверзацији тако да корисници могу лако да прегледају најаве без потребе да скролују до врха.

Последњи али не последњи, Мицрософт ће такође омогућити корисницима да покрећу тимове у офлајн режиму и додају њихове поруке у ред чекања и пошаљу их када мрежна веза постане доступна.

Ова функција ће вам омогућити да комуницирате са другима када немате активну интернет везу, али ако је порука у реду чекања дуже од 24 сата, неће успети и од вас ће се тражити да је поново пошаљете.

Популар Постс