Мицрософт тимови ће вам коначно омогућити да блокирате видео записе свих учесника

 Мицрософт Теамс блокира учеснике

Мицрософт је коначно послушао повратне информације од организатора састанака који су желели једноставан начин да онемогуће видео снимак свих учесника на састанку. У новом посту на форуму, компанија је потврдила да ће ускоро омогућити организаторима да брзо спрече учеснике да укључе своју камеру када треба да буду фокусирани на презентацију.

Узбуђени смо што можемо да објавимо да ћемо ускоро објавити могућност онемогућавања свих видео снимака учесника и могућност онемогућавања једног видеа учесника, написао је инжењер Мицрософт Теамс Алекс на форуму пошта приметили смо.

Да будемо јасни, постоје две нове функције. Један вам омогућава да онемогућите/омогућите видео једног учесника, а други вам омогућава да онемогућите/омогућите видео свих учесника. Ове нове контроле састанка су посебно корисне када учесници случајно укључе своју камеру, што није сјајно, посебно када нечији видео феед омета.У складу са планом пута, корисници ће моћи да онемогуће видео фид људи на састанцима тимова до краја овог месеца.

Мицрософт је такође потврдио да ова функција долази на Виндовс, мацОС и мобилне платформе (иОС и Андроид).

Ново искуство презентације на мацОС-у и Виндовс-у

У јуну планира и Мицрософт увести ново искуство презентације то ће омогућити корисницима да брзо представе своју ПоверПоинт презентацију без ручног учитавања ППТ датотека.

Тренутно, корисници морају да деле цео екран са публиком, што укључује радну површину, траку задатака или док. Након следећег ажурирања, које је подешено да омогући ПоверПоинт Ливе интеграцију, корисници могу директно да деле своје презентације без потребе да деле свој екран са публиком.

 Теамс ПоверПоинт Ливе

Можете да користите ПоверПоинт Ливе тако што ћете кликнути на дугме Пресент ин Теамс у ПоверПоинт-у, који ће послати датотеку на активни састанак.

Алтернативно, корисници могу да отворе мени Дели садржај у тимовима и почну да деле ПоверПоинт датотеке синхронизоване са Мицрософт налогом.

 ПоверПоинт Ливе у тимовима

Као што можете видети на горњој слици екрана, тимови ће имати наменски ПоверПоинт Ливе одељак.

Поред тога, Мицрософт тимови ће такође омогућити излагачима да прелазе између различитих приказа и истовремено приступају својим слајдовима или белешкама. Прозор за ћаскање би био видљив на десној страни апликације како би се осигурало да излагачи не пропусте ниједан хитан упит.

ПоверПоинт Ливе ће бити доступан корисницима Мицрософт Теамс-а са активном плаћеном претплатом.

Популар Постс