Мицрософт тимови ће можда коначно добити ове корисне функције

Мицрософт Теамс за Виндовс 10 и мацОС добија ново ажурирање које ће корисницима дати већу контролу над разговорима.

Мицрософт Теамс тренутно омогућава особљу и корисницима да комуницирају са било ког места – путем текста, гласа или видео конференције. И бесплатна и плаћена верзија Мицрософт Теамс-а омогућавају корисницима да комуницирају путем ћаскања, али десктоп апликацији тренутно недостаје подршка за „закачене постове“.

Мицрософт сада уводи нову функцију која ће омогућити корисницима да закаче било коју поруку на каналу. Закачена порука ће бити видљива свим члановима организације на каналу и може се откачити у било ком тренутку. Мицрософт такође дозвољава корисницима да закаче видео снимке или чак ГИФ-ове све док су у оквиру за ћаскање канала.Поред тога, Мицрософт коначно уводи нови искуство састанка пре придруживања за састанке тимова . Нови кориснички интерфејс пре придруживања ће вам омогућити да лако конфигуришете свој аудио, видео и уређај пре него што уђете на састанак.

 Тимови нови екран састанка

У новом искуству, моћи ћете да верификујете своје аудио и видео уређаје пре него што уђете на састанак. Ово ће вам помоћи да спречите ситуације као што је ваш хардвер који не ради исправно на састанку уживо. Наравно, увек можете променити подешавања након што се придружите састанку.

Друге функције, укључујући „Анкете за тимове“, такође су доступне корисницима. Интеграција анкета омогућиће организаторима да одржавају ангажованије и продуктивније састанке , и моћи ћете да управљате свим својим анкетама на картици на састанку тимова.

Почетком следеће године, Мицрософт ће вам коначно омогућити да сачувате снимке састанака на вашим ОнеДриве личним налозима. Поред тога, технолошки гигант планира да уведе нове ознаке за аутоматско задржавање и могућност чувања састанака у СхареПоинт-у.

Касније ће то омогућити и Мицрософт подршка за више налога у тимовима за ваше личне рачуне.

Популар Постс