Мицрософт тимови ће добити нови кориснички интерфејс за дељење датотека за ПЦ, ефекат замућења на Андроид-у

 Састанак Мицрософт тимова

На Виндовс 10 и мацОС-у, чини се да Мицрософт Теамс добија нови кориснички интерфејс за дељење датотека који ће вам помоћи да брзо откријете своје датотеке.

У ажурирању мапе пута, Мицрософт потврђено да ради на новом интерфејсу за функцију дељења на састанку. Интерфејс се „редизајнира“ како би се излагачима помогли да брзо и лако пронађу свој садржај, али Мицрософт није поделио никакве додатне детаље о томе како овај нови кориснички интерфејс функционише.

Мицрософт каже да је ново искуство дељења у развоју и да ће га неки корисници добити у свом десктоп клијенту касније овог месеца. Очекује се да ће увођење бити завршено до априла.Мицрософт Теамс замућење позадине за Андроид

С друге стране, Мицрософт Теамс за Андроид коначно добија подршку за замућење позадине, функцију коју иОС и десктоп апликације имају већ неко време. У а пошта на свом форуму, Мицрософт је потврдио да ће замућење позадине за видео позиве почети да се примењује за Андроид телефоне и таблете касније ове године.

За оне који нису свесни, функција замућења позадине у Теамс-у користи мало магије вештачке интелигенције да идентификује позадину и учини да се издвојите тако што ћете замутити све што је иза вас.

Користећи опциони ефекат замућења, можете задржати фокус на себи, а не на ономе што је иза вас на вашем Андроид уређају. Ова функција је згодна када имате неуредну позадину или једноставно желите да останете у фокусу.

Ова функција је тренутно у развоју и нејасно је да ли ће стићи у првом кварталу 2021. Од 8. јануара, напомене о мапи пута за апликацију Мицрософт Теамс нису ажуриране како би одражавале предстојећи режим замућења позадине.

Поред ових побољшања, Мицрософт такође планира да покрене а нови динамички приказ који омогућава интерактивно искуство састанка у марту 2021.

Са новим корисничким интерфејсом за дељење датотека, динамичким приказом и ефектом замућења, Мицрософт тимови ће побољшати ваше искуство састанка, посебно када презентујете датотеке.

Популар Постс