Мицрософт тимови ће добити динамички режим, функције састанка у децембру

 Мицрософт Теамс ажурирање радне површине

У септембру, Мицрософт је направио гомилу побољшања алатке за сарадњу Мицрософт Теамс на Виндовс 10 и смањио време покретања на десктопу за 30%, захваљујући оптимизацији на страни сервера и другим подешавањима.

Мицрософт је такође најавио да ради на новој функцији под називом „Динамички приказ“ која ће аутоматски оптимизовати искуство састанка у тимовима. Као део ажурирања, Мицрософт каже да ће омогућити корисницима да персонализују екран састанка како би видели садржај и учеснике један поред другог.

Овај нови динамички приказ сада би требало да стигне у децембру 2020. на Виндовс 10 и другим платформама. Са новим контролама динамичког приказа, организатори ће моћи да прилагоде како учесници виде садржај током састанака тимова.Мицрософт каже да ће оптимизовати начин на који представљање дељеног садржаја функционише на састанцима тимова. На пример, организатори сада могу дозволити да се заједнички садржај и одређени учесници појављују један поред другог.

 Динамички режим

Динамички приказ може бити од велике помоћи када корисници презентују садржај и када треба да истакну одређену тему на састанку. Они то могу да ураде покретима, што је део друге функционалности која се зове „прилагођени изгледи“.

У децембру, Мицрософт ће такође почети да уводи подршку за нову функцију под називом „Мехурићи ћаскања“ која ће цхат учинити централнијим за разговор тако што ће појављивати облачиће за ћаскање на екранима свих учесника.

Још једна нова функција су обавештења о крају састанка. Ово ће покренути информативно обавештење за све заказане састанке како би се корисници обавестили када ће бити заказано време састанка

Мицрософт тимови ће обезбедити информативно обавештење како би обавестили кориснике када има 5 минута у заказаном времену састанка. Активираће се за све планиране приватне састанке и састанке канала и неће довести до аутоматског завршетка састанка.

Као што смо већ поменули, сва ова побољшања сада треба да стигну у децембру 2020. У следећем ажурирању можете очекивати и козметичка побољшања, укључујући подршку за Течне иконе и боје инспирисане дизајном у тамној позадини.

Популар Постс