Мицрософт тестира Виндовс 10 октобар 2018 ажурирање Буилд 17763.346

 Октобарско ажурирање

Мицрософт поново користи Виндовс Инсидер Програм Релеасе Превиев Ринг за тестирање предстојећих кумулативних ажурирања за Виндовс 10. Након тестирања месечних кумулативних ажурирања за Виндовс 10 са Инсајдерима, компанија би требало да их објави широј јавности.

Синоћ су неки корисници пријавили да се Виндовс 10 Буилд 17763.346 уводи Инсајдерима у прстену за преглед издања. Верзија 17763.346 је закрпа за исправљање грешака за Виндовс 10 верзију 1809, али Мицрософт није званично открио грешке које су адресиране у овом издању.

Свакако има смисла користити Релеасе Превиев Ринг за тестирање ажурирања за Виндовс 10 пре него што их проследите широј групи. Мицрософт може тестирати верзије са Инсајдерима да провери компатибилност, хардверски драјвер.По извештаји , ова верзија је коначно решила а буг где би се Акциони центар отворио са леве стране пре него што се појави на правој страни која је права. Ево ГИФ-а који смо направили да истакнемо грешку Акционог центра.

 Грешка Акционог центра

Вреди напоменути да Мицрософт није објавио никакву документацију која би открила да ли је грешка Акционог центра исправљена у овом ажурирању или не.

Очекује се да ће Мицрософт објавити кумулативну исправку за Виндовс 10 верзију 1809 касније овог месеца и могуће је да ће компанија објавити исту верзију за јавност.

Друго издање од фебруара 2019. биће кумулативна исправка која није безбедоносна и биће испоручена напредним корисницима који ручно проверавају ажурирања.

Популар Постс