Мицрософт тестира подешавања Филе Екплорер-а у верзијама Виндовс 10 19Х1

 Филе Екплорер са тамном темом

У евиденцији промена за Виндовс 10 Буилд 18277, Мицрософт је задиркивао ажурирање Филе Екплорер-а са мањим изменама . Компанија је навела да долази још промена у Филе Екплорер у ажурирању за пролеће 2019 за Виндовс 10 под кодним називом 19Х1.

Мицрософт је напоменуо да ће Инсајдери добити рани приступ даљим побољшањима Филе Екплорер-а, али софтверски гигант остаје затворен у вези било каквих специфичности. Неки инсајдери могу приметити мале разлике у Филе Екплорер-у током наредних летова – касније ћемо имати више да поделимо о томе, објашњава Мицрософт.

У Виндовс 10 Буилд 18290 или старији , Мицрософт је направио неке измене у Филе Екплорер-у. Постоји једна мала промена и приметна је ако редовно гледате измењене датуме фасцикли. Филе Екплорер у 19Х1

Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 19Х1

Као што можете видети на горњој слици екрана, Филе Екплорер сада наводи месец и дан у колони измењених датума и нећете видети нумерички датум и време на наведеним датотекама ако су недавно измењени.

 Филе Екплорер у октобарском ажурирању

Филе Екплорер у Виндовс 10 ажурирању за октобар 2018

У ажурирању за Виндовс 10 октобар 2018 или старијем, измењена колона приказује нумерички датум и време на свим наведеним датотекама. Ово ће се променити са Виндовс 19Х1. Иако је то мала промена, ово свакако олакшава корисницима да разумеју измењене датуме.

 Филе Екплорер Фолдерс Виев

Октобарско ажурирање лево. 19Х1 десно.

Као што видите, измењена колона може да се врати у првобитни изглед ако искључимо функцију Прикажи датуме у формату разговора. Овом менију фолдера се може приступити преласком на картицу „Приказ“ у Екплореру и додиром на Опције.

Хвала, Неги и Диви на савету!

Популар Постс