Мицрософт тестира огласе у подразумеваној апликацији Маил за Виндовс 10

 Огласи за Виндовс 10 Маил Апп

Мицрософт је одувек приказивао корисне огласе у оперативном систему Виндовс 10 и чини се да компанија сада рекламира апликације и услуге трећих страна у подразумеваној апликацији Маил. Огласи у апликацији Виндовс 10 Маил нису нова ствар јер је компанија недавно приказала мали оглас у доњем левом углу који је препоручио корисницима да се претплате на Оффице 365.

Маил не приказује никакав банер на Виндовс 10 за нас и чини се да компанија А/Б тестира ове рекламе. Огласи превише личе на легитимне е-поруке, што би могло бити проблем за неке кориснике.

Када отворите Виндовс 10 Маил, видећете корисне огласе на врху странице и процес приказивања огласа је аутоматизован. Сасвим је очигледно да Мицрософт не скенира и не чита ваше е-поруке да би вам приказао огласе.Савршено је логично да Мицрософт приказује огласе у својим бесплатним апликацијама и услугама. Гоогле такође приказује персонализоване огласе у својој Гмаил апликацији на Андроид-у и другим платформама.

Постоји много корисника који верују да бесплатна апликација треба да остане бесплатна апликација и ово би могла бити још једна контроверзна промена коју Мицрософт прави у својој апликацији Маил.

Популар Постс