Мицрософт тестира мало измењен интерфејс менија Старт у оперативном систему Виндовс 10 19Х1

 Виндовс 10 Старт мени

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Очекује се да ће Виндовс 10 Редстоне 5 бити финализован на јесен ове године, а јавно увођење би требало да почне у октобру. У међувремену, Мицрософт је већ започео рад на следећем ажурирању за Виндовс 10 кодног назива 19Х1, а Инсајдери у прстену за прескакање већ су добили прву верзију.

Предвиђа се да ће Виндовс 10 19Х1 бити доступан за ширу јавност у пролеће 2019. године и чини се да софтверски гигант А/Б тестира мало измењен интерфејс Старт менија. Неколико корисника је наишло на нови Старт мени где се мени аутоматски приказује када пређете мишем на лево окно Старт менија. Старт мени у оперативном систему Виндовс 10

Међутим, вреди напоменути да се нова промена менија Старт неће појавити у Виндовс 10 Редстоне 5 (познато и као ажурирање за октобар 2018.). Мицрософт А/Б тестира старт мени са неким корисницима у Скип Ахеад Ринг-у.

Мицрософт је недавно објавио прву верзију Виндовс 10 19Х1 18204 и долази са истим изменама као и најновија верзија за преглед за Редстоне 5. Такође се очекује да ће Мицрософт додати дуго очекивани интерфејс Сетс у следећој верзији.

Популар Постс