Мицрософт тестира још једно ново ажурирање Виндовс 10 Екпериенце Пацк

 Виндовс 10 пакет искуства

Последњих неколико месеци, Мицрософт тестира нови начин додавања функција у Виндовс 10 . Мицрософт планира да корисницима понуди одређене функције путем „Пакета искуства“, који ће бити испоручен путем засебних ажурирања изван два главна ажурирања Виндовс функција.

Виндовс 10 главна ажурирања функција се обично објављују у пролеће и јесен сваке године. С друге стране, Виндовс Феатуре Екпериенце Пацкс ће се објављивати скоро сваког месеца са новим функцијама и побољшањима.

У децембру је Мицрософт објавио први пакет искуства за тестере у бета каналу програма Инсајдер. Данас је Мицрософт објавио други такав пакет за тестере и долази са побољшањима у искуству резања.Према евиденцији промена, Виндовс Феатуре Екпериенце Пацк 120.2212.2020.0 долази са побољшањима поузданости за уграђено искуство исецања, што би требало да побољша начин на који корисници праве снимке екрана, посебно када често користе апликације са приступом међуспремнику.

Овај пакет искуства се покреће на Бета каналу и свако може да га преузме тако што ће проверити да ли постоје ажурирања. Мицрософт је раније изјавио да ће корисници морати да имају Виндовс 10 верзију 20Х2 Буилд 19042.662 или новију да би користили пакет искуства.

Поред исецања побољшања апликација, Мицрософт такође ради на новој функцији која ће вам омогућити да копирате и налепите снимак екрана директно у фасциклу у Филе Екплорер-у.

Остала побољшања долазе са пакетом искуства

Са пакетом искуства, Мицрософт такође планира да испоручи ново ажурирање тастатуре на додир са подршком за режим подељене тастатуре. За сада су то само мање промене и изгледа да се веће промене неће појавити ускоро.

Побољшања укључена у ове пакете би такође могла да се испоруче на више рачунара током опционих ажурирања за Виндовс 10. Ово ће омогућити Мицрософту да побољша неке од постојећих функција без чекања на већа ажурирања функција.

Популар Постс