Мицрософт Теамс вам сада омогућава да ваше састанке учините занимљивим

 Занимљив састанак Мицрософт тимова

Мицрософт тимови коначно добијају нову функцију која ће вам помоћи да прикупите повратне информације од учесника и побољшате ангажман на састанку или онлајн часу. Функција се зове Анкете и добија значајно ажурирање у најновијој верзији Мицрософт Теамс-а за Виндовс 10.

Након ажурирања, Мицрософт тимови ће вам омогућити да креирате анкете са вишеструким или једним одговором и нацрте анкета пре него што се придружите састанку.

Мицрософт тимови су увек подржавали интеграцију анкета преко Мицрософт Формс-а и данашње ажурирање олакшава корисницима креирање анкета. Ако направите анкету током састанка, Мицрософт тимови ће аутоматски упозорити све учеснике искачућим обавештењима када је анкета активна.Полазници ће моћи да гласају, учествују у квизу и шаљу повратне информације користећи анкету коју је направио организатор. Корисници такође могу прескочити анкету током састанка уживо и дати свој глас након што је састанак завршио од стране организатора. У зависности од понашања корисника, можете да прилагодите искуство анкета да бисте створили привлачно окружење за састанке.

Организатори могу да виде резултате анкете тако што ће отићи на картицу састанка и извести их у Мицрософт Екцел.

Ако желите поново да видите резултате у будућности, једноставно идите на картицу састанка и прегледајте екран анкета, а затим можете да погледате анкете са прошлих састанака.

Поред тога, чини се да Мицрософт уводи још једно ажурирање које ће побољшати искуство састанка за госте или оне који су се придружили путем везе за састанак. Након ажурирања, корисници који су се придружили путем везе за састанак моћи ће да приступе четовима, датотекама итд. када се састанак заврши.

Мицрософт је такође обећао подршка за више личних налога у тимовима , поништавање буке, значке похвале, нове сцене у режиму заједно и још много тога. Ове нове функције ће почети да се уводе у наредним недељама.

Популар Постс