Мицрософт Теамс вам сада омогућава да мењате уређаје на активним састанцима

Мицрософт тимови добијају гомилу нових побољшања у новом ажурирању које се тренутно покреће. Према нашем тестирању, сада коначно можете безбедно да преносите позиве за састанке између својих уређаја без да будете избачени са састанка. Исто тако, подршка за титлове уживо постаје још боља.

Функција преноса позива је сада доступна свима и омогућава вам да пренесете састанак са вашег десктопа на мобилни уређај. На пример, ако сте на састанку уживо на рачунару, сада можете да наставите исти састанак са мобилног телефона без да вас избаце са конференције.

Исто тако, можете се пребацити са мобилног на десктоп без губитка приступа састанцима уживо.Да бисте користили функцију преноса позива, морате бити пријављени са истим налогом на оба уређаја.

Да бисте пренели састанке између мобилног и десктопа, пратите ове кораке:

  1. Користите исти налог на оба уређаја.
  2. Отворите Мицрософт Теамс на оба уређаја. Ако сте на састанку са рачунара, видећете обавештење на мобилном телефону.
  3. На свом другом уређају (мобилном уређају), кликните на опцију „Придружи се“.
     Пренос састанка Мицрософт Теамс-а
  4. Изаберите „Пренеси на овај уређај“ и сада можете да наставите састанак са свог мобилног телефона

Када изаберете прву опцију Додај овај уређај, Мицрософт ће додати ваш други уређај на састанак без звука. Ако желите да пренесете састанак, морате да изаберете другу опцију Пренеси на овај уређај опцију.

 Трансфер састанка тимова

У наредним недељама, Мицрософт ће такође омогућити корисницима да искључе прегледе порука у обавештењима о ћаскању и приступе новој функцији одобрења која вам омогућава да лако креирате и управљате одобрењима директно из Теамс чворишта.

У новембру можете очекивати и друга побољшања, укључујући потискивање позадинске буке и могућност дељења екрана из Сафари претраживача на мацОС-у.

Популар Постс