Мицрософт Теамс вам сада омогућава да испробате изворна обавештења, реакције на састанке

 Изворна обавештења Мицрософт Теамс-а

Акциони центар оперативног система Виндовс 10 био је доступан програмерима већ неко време, али Мицрософт тимови су га игнорисали у корист сопственог решења за обавештења.

Едге, Скипе и други Мицрософт производи су увек користили уграђено решење за Виндовс 10, али најбрже растући алат за колокацију компаније „Тимови“ никада није користио ову функцију из непознатих разлога.

Чини се да је Мицрософт схватио да је Виндовс 10 Ацтион Центер или мацОС центар за обавештења најбољи начин за испоруку обавештења корисницима и коначно је почео да уводи нову експерименталну функцију у прегледу Теамс.У најновијим верзијама за преглед, Мицрософт Теамс је коначно у могућности да шаље обавештења корисницима преко Виндовс 10 или матичног решења за мацОС. У оперативном систему Виндовс 10, ново обавештење Мицрософт Теамс-а свакако побољшава корисничко искуство.

То значи да се пусх обавештења Мицрософт Теамс-а више неће појављивати преко игара или видео снимака преко целог екрана ако користите Виндовс 10 функцију тихих сати.

Такође чини да обавештења Мицрософт Теамс буду усклађена са остатком дизајна и функција оперативног система. На пример, сада можете да користите функцију Фоцус Ассист да бисте истовремено суспендовали обавештења за тимове и друге производе.

Вреди напоменути да Мицрософт још увек није подразумевано омогућио подршку за изворна обавештења за Теамс. Тренутно је уживо у верзијама за преглед и почеће да се приказује свима касније овог месеца.

Да бисте омогућили изворна обавештења, идите на подешавања тимова и укључите опцију „урођена обавештења“, као што је приказано на слици испод.

 Изворна обавештења тимова

Запамтите да увек можете да се вратите на Теамс уграђено решење за управљање тим обавештењима.

Подршка реакцијама

Мицрософт је такође почео да уводи функцију за реакције уживо неким корисницима. Попут Фацебоок-а или ЛинкедИн-а, Мицрософт Теамс ће вам сада омогућити да реагујете на излагаче користећи срце и друге емоџије.

 Функција реаговања тимова

Реакције ће бити видљиве свим учесницима и присутнима.

Додатно, сада можете испробати собе за селидбе и нове сцене у режиму заједно ако је ваша организација укључена у увођење. Такође се верује да Мицрософт ради на новом искуству претраживања за тимове и друга побољшања састанака.

Популар Постс