Мицрософт Теамс вам сада омогућава да искључите досадне прегледе порука

Од нове текстуалне поруке или реакције на ваше постове, Мицрософт Теамс тост обавештења никада не престају на Виндовс 10. Данас, Мицрософт уводи нову функцију која би могла бити изузетно корисна ако не желите да вас узнемирава гомилу порука прегледи који прекидају све што радите.

Мицрософт тимови су увек дозвољавали корисницима да контролишу која обавештења добијате, али вам не дозвољавају да промените изглед обавештења и начин на који их примате.

Након данашњег ажурирања, сада можете да користите нову поставку обавештења Мицрософт тимова да бисте у потпуности искључили прегледе порука. Могућност искључивања прегледа порука у обавештењу о тосту се појављује у апликацији Мицрософт Теамс за Виндовс 10.Ако сте већ ажурирали Теамс клијента, можете да пратите ове кораке да бисте искључили прегледе порука:

  • Кликните на икону вашег профила.
  • Изаберите Подешавања.
  • Кликните на „Обавештења“.
  • У одељку „Изглед и звук“ искључите „Прикажи преглед поруке“.
     Преглед поруке тимова
  • Затвори прозор.

Вреди напоменути да је могућност искључивања прегледа била једна од најтраженијих функција и такође би требало да се позабави забринутошћу корисника за приватност.

Када укључите прегледе порука, такође онемогућавате искачуће прозоре који се појављују када делите екран током састанака тимова. Са овом новом функцијом, сада можете сакрити све прегледе.

Према форуму заједнице УсерВоице, Мицрософт ради на овој функцији већ око две године и коначно је уводи онима који користе десктоп верзију Теамс-а.

Следећег месеца, Мицрософт каже да ће такође омогућити подршку за изворна обавештења у тимовима за Виндовс 10 и мацОС . Ово ће вам омогућити да управљате својим обавештењима за скоро све користећи уграђена подешавања за Виндовс 10 или мацОС. Или га можете користити и за потпуно паузирање обавештења како бисте могли да се закопчате и фокусирате.

Популар Постс