Мицрософт Теамс састанци да бисте постали ангажовани са новом функцијом

 Новембарско ажурирање Мицрософт Теамс-а

Мицрософт ће почети са увођењем надоградње за Мицрософт тимове која ће искуство учинити веома занимљивим. За кориснике алатке за сарадњу, Мицрософт ради на новој функцији анкета која ће вам помоћи да водите занимљиве и продуктивне састанке или часове.

Анкете за састанке тимова је нова функција која има за циљ да анкете учини видљивим и беспрекорним пре, током и после састанка.

Ново искуство анкета покреће Мицрософт Формс (алтернатива за Гоогле Формс) и омогућиће презентаторима или едукаторима да процењују анкете на састанцима Мицрософт тимова. Ова функција је намењена и организацијама и образовним институцијама.Са новом интеграцијом Теамс-а, Мицрософт се нада да ће пасивне слушаоце претворити у активне учеснике.

 Анкете у Мицрософт тимовима

Излагачи ће моћи да креирају ове анкете и да им приступе на једном месту испод картице на састанцима тимова. Ова функција је такође добра за такмичења у квизу у оквиру састанка тимова и учесници могу да покрећу анкете са мобилног, веба, десктопа.

Када презентер објави анкету, она ће се појавити у ћаскању састанка и такође ће се појавити као обавештење на екрану испитаника.

Мицрософт Теамс на Виндовс 10 ће такође омогућити корисницима да анонимно пошаљу одговоре, а резултати ће бити ажурирани у реалном времену. Испитаници могу да се јаве након састанка како би одговорили на анкету ако анкета није затворена.

 Функција анкете Мицрософт Теамс

Према новом план , нова интеграција анкета у Мицрософт тимовима ће почети да се приказује јавности у новембру. Ова функција би била лако видљива презентаторима и доступна преко нове картице за анкете.

Следећег месеца, Мицрософт Теамс ће такође добити нову интерфејс за искуство дељења датотека а корисницима ће бити дозвољено да деле везе са било ким или могу да поставе посебне дозволе за приступ за сваког учесника.

Популар Постс