Мицрософт Теамс сада нуди нове опције за видео и аудио конфигурације

Ново искуство пре придруживања састанцима са додатним опцијама за ваше видео, аудио и конфигурације уређаја постепено се уводи корисницима који користе Мицрософт Теамс верзију 1.3.00.30866 или новију.

Као и код већине Мицрософтових увођења, могло би потрајати још недељу дана да дође до вашег уређаја, али Мицрософт каже да је завршио увођење и да би већина корисника сада требало да му приступи у својим организацијама.

Као што можете видети на слици испод, нови екран пре придруживања у Мицрософт тимовима омогућава корисницима да конфигуришу своје аудио, видео (камере) и подешавања уређаја пре него што се придруже састанку. Тимови нови кориснички интерфејс пре придруживања

Такође можете да изаберете филтер у позадини, тестирате камеру, укључите/искључите микрофон и промените своје аудио поставке (рачунар, телефон или соба) пре него што уђете на састанак. Док је већина корисника поздравила овај потез, други су критиковали кориснички интерфејс јер је превише „заузет“.

У једном примеру, корисник је рекао да су њихови наставници били преплављени избором и контролама, а други су били збуњени због нове опције „Соба“ на екрану пре придруживања.

Дизајнер Мицрософт Теамс-а из Немачке рекао је да су имали два главна циља када су дизајнирали нови кориснички интерфејс пре придруживања. Први је да се корисницима пружи више јасноће о томе шта опције значе, а други је да се корисницима пружи поверење у то како ће се представљати на свом састанку.

Убудуће ћемо предложити праву опцију у право време, написао Доминиц, дизајнер Мицрософт Теамс-а у Немачкој.

Овај нови кориснички интерфејс је дизајниран да обједини ваша подешавања и поједностави опције састанка, али је вероватно да ће технолошки гигант направити више промена у интерфејсу како би побољшао целокупно искуство.

Поред новог искуства састанка, Мицрософт каже да ће такође омогућити нови приказ презентера за ваше ПоверПоинт презентације у наредним недељама како бисте додатно побољшали ваше целокупно искуство састанка у тимовима.

Популар Постс