Мицрософт Теамс нова сјајна функција „сцена“ стиже следећег месеца

 Режим Мицрософт Теамс заједно

Многи људи се неће вратити у канцеларију или на универзитет пре лета 2021. У догледној будућности ће вероватно бити много више видео састанака, а Мицрософт тимови сада добијају још једну нову функцију следећег месеца која ће побољшати постојећи режим Заједно.

Мицрософт Теамс већ долази са занимљивом функцијом која се зове Режим Заједно како би те видео састанке учинили продуктивнијим побољшањем начина на који реагујемо на друге људе на састанку.

Режим Заједно у Мицрософт тимовима примењује виртуелну позадину и такође вам омогућава да видите себе и све остале као да су заједно.

Док Мицрософт тимови стављају вас и ваше сараднике или учеснике у виртуелну собу заједно ради боље интеракције, још увек недостаје могућност промене изгледа позадине.

У новом ажурирању мапе пута, Мицрософт је потврдио да ће функција сцена у режиму Заједно почети да се приказује корисницима у новембру. Нова функција „сцене“ вам омогућава да промените аудиторијум и конференцијске сале, па чак и да омогућите окружење попут кафића на вашим састанцима.

 Тимови заједно раде сцене

Када га омогућите, осећаћете се као да седите у кафићу, сали за конференције или учионици са свима осталима на састанку. Са предстојећом функцијом сцена у режиму Заједно, Мицрософт планира да олакша учесницима састанка да сарађују у познатом окружењу.

То функционише примећујући то Мицрософт ради на новим изгледима састанака да додатно побољшамо заједнички режим и искуство презентације у тимовима.

У новембарском ажурирању, Мицрософт ће такође дозволити више од 1000 учесника да комуницирају у ћаскању за састанке. Тренутно, Мицрософт дозвољава само 300 корисника у ћаскању за састанке.

Поред тога, компанија је саопштила да коначно чини везе за придруживање лако доступним када организатори не могу да се врате на своје заказане састанке.

Популар Постс