Мицрософт Теамс коначно добија једну корисну функцију за размену порука

Мицрософт је започео тестирање нове функције у апликацији Теамс за десктоп рачунаре која ће омогућити корисницима да шаљу цитиране одговоре на одређене поруке. За кориснике Андроид-а, Мицрософт уводи засебно ажурирање које омогућава подршку за слику у слици и још много тога.

Слање цитираних одговора је једна од најтраженијих функција. Помоћу ове функције можете задржати одређену поруку на коју желите да одговорите и изаберете дугме за одговор. На радној површини моћи ћете да кликнете десним тастером миша на поруку и изаберете дугме за одговор да бисте цитирали ту одређену поруку.

Подршка за цитиране одговоре у Мицрософт тимовима неће бити ограничена на текстове. Биће вам дозвољено да цитирате поруке и одговарате емоџијима, прилозима, ГИФ-овима и још много тога. Тимови су цитирали одговоре

Ово ажурирање је још један показатељ да Мицрософт жели да интегрише одговарајуће искуство размене порука у Мицрософт тимовима како би корисници могли несметано да шаљу поруке.

Технолошка фирма још увек тестира подршку за цитиране поруке и још је нећете видети у десктоп клијенту. Ако је не видите, само будите стрпљиви јер може проћи неколико недеља да ова функција стигне на ваш рачунар.

Јуче је то потврдио и Мајкрософт Теамс десктоп апликација ће добити подршку за више налога , што значи да ћете ускоро моћи да додајете и управљате више налога без пријављивања и одјављивања.

Ово је једна од најтраженијих функција и вероватно ће је поздравити они који учествују на састанцима које организује неколико организација. Слично томе, интеграција више налога такође може бити корисна за оне који користе више налога у зависности од клијената.

Тренутно, ако желите да промените налог, морате ручно да се одјавите пре него што се поново пријавите са другим налогом.

Обе нове функције за Мицрософт тимове ће почети да се уводе свима касније ове године, али ћете ускоро моћи да их тестирате путем програма за преглед.

Популар Постс