Мицрософт Теамс добија велику надоградњу функције дељења датотека

Ваш Мицрософт Теамс клијент ће ускоро добити обновљено и значајно побољшано искуство дељења датотека на Виндовс-у и вебу.

Ова функција је први пут истакнута и објављена прошле године на конференцији Игните 2019 и доступна је корисницима, према ажурирању објављеном у план раније овог месеца. Ажурирани кориснички интерфејс за дељење датотека можда се неће појавити за све до треће недеље новембра 2020.

Нови кориснички интерфејс за дељење датотека је дизајниран да пружи доследно искуство и омогућиће корисницима да лако деле датотеке помоћу дугмета за прилагање.У ствари, Мицрософт користи исти претраживач за Филе Екплорер и Оффице апликације у оперативном систему Виндовс 10, а сада долази и у Теамс.

Мицрософт је потврдио да је исто искуство дељења датотека већ доступно на ОнеДриве-у и да ће корисницима омогућити да копирају или налепе везе директно у оквир за ћаскање.

 Мицрософт Теамс дељење датотека

Технолошки гигант има за циљ да испоручи богат скуп опција за дељење како би ујединио искуство на својој платформи. На пример, можете креирати различите везе за дељење за све или одређене људе директно из корисничког интерфејса за разговоре.

Опције дељења укључују:

  • Било ко.
  • Људи у вашој организацији.
  • Људи са приступом вашим старијим датотекама.
  • Специфични људи.
  • Људи у групном ћаскању, каналима и ћаскању 1:1.

Ново искуство дељења датотека Мицрософт Теамс такође долази са следећим могућностима:

  • Приступите универзалном искуству дељења кликом на дугме „Приложи“ и отпремите датотеке са радне површине, канала, ОнеДриве-а или недавне картице у тимовима.
  • Копирајте и налепите везу у дискусију и тимови ће је аутоматски конвертовати у одговарајући формат.
  • Прилагодите или промените начин рада претраге у апликацији кликом на нову опцију стрелице.

Поред тога, сада такође можете да подесите дозволе за датотеке које се чувају у СхареПоинт или ОнеДриве пре него што их делите у разговору са тимовима.

Као што смо споменули на почетку, ова функција се тренутно покреће у фазама и очекује се да ће увођење бити завршено до краја новембра.

Следећег месеца, Мицрософт ће такође почети са увођењем дуго очекиваног функција потискивања позадинске буке у тимовима за Виндовс 10.

Популар Постс