Мицрософт Теамс добија нову опцију искључивања звука, искуство пре придруживања састанку

Хард Муте је нова функција за Мицрософт тимове која омогућава едукаторима или организаторима да смање сметње током састанака. Ажурирање је почело да се издаје у октобру и коначно је доступно свима, према нашим тестовима и корисничким извештајима.

Мицрософт каже да је ова функција дизајнирана да избегне насумичне буке и ометања, тако да организатори или едукатори могу брзо да наставе без губљења времена на модерирање учесника. Када користите функцију чврстог искључивања звука, искључићете микрофоне свих учесника и спречити их да укључе звук.

Можете ручно да укључите звук корисника када подигну руку или укуцају у ћаскање.Како искључити микрофоне свих учесника у Мицрософт тимовима

Да бисте искључили звук учесника и спречили их да укључе микрофоне пре него што састанак почне, следите ове кораке:

  1. Отворите картицу Календар.
  2. Отворите састанак.
  3. Изаберите Опције састанка
  4. Искључите прекидач Дозволи учесницима да укључе звук.
  5. Изаберите Сачувај.

Да бисте спречили учеснике да укључе звук током састанка, следите ове кораке:

  • Изаберите више опција под учесницима.
  • Изаберите Не дозволи учесницима да укључе звук.

Када завршите, приметићете да сви микрофони присутних изгледају затамњени.

Такође можете да искључите све микрофоне тако што ћете изабрати опцију Искључи звук свих учесника под Учесници.

Нажалост, ова функција је тренутно доступна само за десктоп кориснике и није јасно када ће бити пуштена онима који користе Андроид или иОС

Ново искуство састанка пре придруживања

У новом посту мапе пута, Мицрософт каже да уводи ново ажурирање које ће побољшати искуство састанка пре придруживања за састанке Мицрософт тимова.

 Искуство тимова пре састанка

Након ажурирања на радној површини, приметићете да вам нови екран пре придруживања омогућава да лако промените аудио, видео и поставке уређаја пре него што уђете на састанак тимова.

Касније овог месеца, Мицрософт такође планира да омогући поништавање буке, нове функције ћаскања , побољшани режим Заједно и још много тога.

Популар Постс