Мицрософт Теамс добија ново искуство претраге, подршку за видео филтере

 Мицрософт Теамс кориснички интерфејс за претрагу

Као и Виндовс Сеарцх и Филе Екплорер, Мицрософт Теамс долази са сопственим наменским претраживачем који вам помаже да откријете поруке, прилоге и друге ставке које можда тражите. Трака за претрагу у Мицрософт тимовима је једна од основних функција апликације за десктоп рачунаре и Мицрософт сада ради на новом ажурирању како би пружио боље резултате.

Мицрософт ће ускоро побољшати резултате претраге у Мицрософт тимовима са релевантнијим резултатима и интеграцијом АИ. Теамс десктоп апликација ће користити нови систем релевантности који покреће АИ како би вам помогао да пронађете најзанимљивији садржај у Теамс и Мицрософт 365 производима само једним додиром.

Ово ажурирање је првобитно требало да буде објављено у децембру, али ново ажурирање мапе пута сугерише да је померено за јун 2021. Искуство претраживања тимова

Страница са побољшаним резултатима претраге такође ће помоћи корисницима да пронађу релевантнији садржај са контекстом за сваку ставку. Поред тога, Мицрософт ће груписати сваку ставку према порукама, људима и фајлу, тако да можете лако да пронађете ставке које можда тражите.

Видео филтери

Уз Мицрософт Теамс позиве, главна камера вашег рачунара приказује ваше окружење, а Мицрософт вам такође омогућава да додате зачин свом изгледу и позадини уз уграђену подршку за прилагођене позадине.

Прошлог месеца, Мицрософт је почео да уводи ново искуство састанка неким корисницима . Поред тога, тимови су такође добили подршку за велику галерију, заједно режим, нове позадинске сцене и друге функције за побољшање укупног искуства.

Мицрософт сада тестира разне филтере који ће додати ефекте вашем лицу и позадини. Неколико филтера ће чак побољшати осветљење у вашој соби и трансформисати ваше видео састанке.

Компанија ће почети са увођењем нове функције видео филтера за Теамс десктоп апликацију почетком следеће године.

Популар Постс