Мицрософт Теамс добија ново интерактивно искуство састанка

Ваши Мицрософт Теамс састанци у оперативном систему Виндовс 10 ускоро ће постати још интерактивнији и занимљивији захваљујући новој функцији под називом „Динамички приказ“, која сада стиже у марту 2021. године, наводи се у саопштењу Мицрософта.

Прошле године, Мицрософт је надоградио своју Теамс услугу видео конференција са режимом Заједно како би помогао корисницима да остану међусобно ангажовани. Тимови тренутно користе вештачку интелигенцију да пројектују ваш аватар у виртуелну собу заједно са другим учесницима како би направили састанак у стварном животу и сесије размишљања.

Иако режим заједно функционише одлично, није намењен за сваки састанак. Користећи нови динамички приказ и изванредну вештачку интелигенцију, Мицрософт планира да ваше традиционалне састанке учини занимљивијим и динамичнијим.Нови динамички приказ ће омогућити корисницима да лако деле свој садржај са учесницима и даје вам већу контролу над презентацијом.

 Динамички приказ Мицрософт Теамс-а

На пример, динамички приказ вам омогућава да видите дељени садржај и друге учеснике састанка. Екран вашег састанка би био аутоматски оптимизован да се фокусира и на дељене учеснике и на видео учеснике, тако да можете лако да представите своје идеје и комуницирате са другима.

Мицрософт такође уводи нове контроле за приказивање заједничког садржаја и одређених учесника један поред другог. Ова функција је посебно корисна када желите да представите свој пројекат са својом групом.

Тренутно када гледате дељени садржај на састанцима Мицрософт Теамс-а, видео презентера или учесника је мали. Динамички приказ приказује садржај и видео један поред другог [и тренутно би требало да буде објављен у марту, рекао је Мицрософт.

Друга побољшања стижу у Тимове

Поред динамичког погледа, у плану је да се омогући режим ниске количине података који помаже корисницима Теамс-а са спором или ограниченом интернет везом . Режим ниске количине података ће вам такође помоћи да смањите потрошњу података када сте под строгом употребом пропусног опсега.

Такође се очекује да ће ова функција почети да се примењује у наредних неколико недеља и може се конфигурисати преко подешавања или менија профила.

Популар Постс