Мицрософт Теамс добија нови начин управљања важним подешавањима

Ако користите Мицрософт Теамс, вероватно сте имали интеракцију са менијем „Профил“ у насловној траци апликације. Насловна трака Мицрософт Теамс-а подразумевано долази са иконом вашег профила која вам омогућава приступ вашој организацији/личном налогу, подешавањима и још много тога.

Све важне функције апликације могу се наћи на картици општих подешавања у Мицрософт тимовима. Одатле можете да измените свој аудио, видео и промените подешавања хардвера. Такође можете да искључите хардверско убрзање, онемогућите покретање тимова при покретању рачунара и још много тога.

Поред ових подешавања, корисници такође морају да комуницирају са менијем профила да би приступили подешавањима своје организације и пребацивали се између налога.Мицрософт сада премешта подешавања, пречице на тастатури, Абоут, Цхецк фор упдатес и друге опције специфичне за десктоп клијенте из менија профила у нови мени у насловној траци.

 Мицрософт Теамс нови мени

Постојећи мени профила ће бити фокусиран на управљање налогом и омогућиће вам да пређете на други налог или закупца. Као део ажурирања, Мицрософт премешта следеће опције из тренутног менија профила у нови мени у истој насловној траци:

  • Контроле зумирања: Ово вам омогућава да прилагодите изглед интерфејса тима тако што ћете зумирати и умањити.
  • Подешавања: Везе до опција Опште, Уређаји, Обавештења и друге опције.
  • О: Приказује верзију Теамс десктоп клијента.
  • Провери ажурирања.

 Мени профила тимова

У Мицрософт 365 Админ центру, Мицрософт је потврдио да ће почети са увођењем ове функције за кориснике крајем јануара и понудити нову документацију за обуку почетком следеће године.

Почетком следеће године, Мицрософт такође планира да почне са увођењем новог режим ниске потрошње података за кориснике који имају ограничен или спор интернет . Нови режим ниске потрошње података ће вам омогућити да ограничите употребу пропусног опсега и помоћи вам да водите састанке чак и када имате ограничене мобилне податке.

Популар Постс