Мицрософт Теамс добија нови „мени историје“ да вам олакша живот

 Ажурирање Мицрософт Теамс навигације

Видео конференције и састанци на мрежи могли би да постану много интерактивнији и лакши, захваљујући новој функцији „мени историје“ у Мицрософт тимовима.

За оне који нису свесни, Мицрософт Теамс долази са стрелицама за навигацију напред и назад у горњем левом углу десктоп клијента. Трака за навигацију је једна од најбољих функција у Мицрософт тимовима и у основи вам омогућава да се вратите на страницу коју сте раније проверавали.

У следећем ажурирању Мицрософт Теамс-а, прелазак миша преко два дугмета ће приказати нови мени са вашом пуном историјом навигације. Функција се зове „мени историје“ и омогућиће корисницима да се лако крећу између различитих локација десктоп клијента. Трака за навигацију тимова

Ово ново искуство навигације може вас спасити од узастопног додиривања дугмета за повратак ако желите да се крећете до менија тимова или подешавања на којима сте били много раније.

У службеном план , Мицрософт је описао ову функцију као нови начин да се брзо вратите на резултате претраге, датотеке, документе, задатке и друге локације.

Мени Историја ће бити посебно користан за кориснике који користе тимове за редовно отварање датотека, докумената, веза, дељеног календара, задатака и више страница апликације.

Ова функција је тренутно у развоју и неким корисницима ће бити објављена у фебруару 2021.

Током последњих неколико месеци, Мицрософт је редовно најављивао нове функције за Теамс десктоп клијента. На пример, последње ажурирање за Теамс је додало подршку за уклањање буке, као и нове функције продуктивности.

Фирма са седиштем у Редмонду је такође верује се да ради на новом преуређеном искуству претраге за десктоп апликацију Теамс . Ново искуство претраге ће омогућити корисницима да се баве садржајем који су отпремили други у организацији, брже проналазе поруке, одговоре, датотеке и људе.

Популар Постс