Мицрософт Теамс добија нови компактни кориснички интерфејс за ћаскање на Виндовс-у, мацОС-у

 Мицрософт Теамс компактно ажурирање корисничког интерфејса

Мицрософт Теамс за Виндовс 10/11 и мацОС добија нови компактни кориснички интерфејс за лична ћаскања. Нови компактни режим ће вам омогућити да видите 50 одсто више порука у десктоп клијенту, омогућавајући корисницима да лако обављају више задатака док комуницирају са другима у Мицрософт тимовима.

Ова функција је дизајнирана за десктоп и лаптоп рачунаре са великим екраном где би било лако могуће видети 50 одсто више порука на екрану. Према плану пута, Мицрософт не планира да дода компактни режим за ћаскање у Андроид и иОС верзијама Теамс-а, али можете очекивати слична побољшања на веб верзији.

Ово би требало да буде добродошло ажурирање за кориснике десктоп рачунара, али постоји квака – нови компактни режим Теамс ће се примењивати само на личне поруке (нећете моћи да видите више порука на каналима). Тимски компактни режим

Да бисте омогућили ову функцију, мораћете да отворите Мицрософт Теамс Сеттингс > Генерал > Цхат Денсити и изаберете Цомпацт уместо Цомфи (тренутни доживљај).

 Мицрософт Теамс Цомпацт режим

Као што можете видети на горњем снимку екрана, нови компактни кориснички интерфејс Мицрософт Теамс-а је прилично солидан и укључује подршку за опције форматирања. Поред тога, и даље можете да користите реакције на поруке или да кликнете на искачућу функцију прозора за ћаскање у Мицрософт тимовима за потрошаче.

Према обавештењу у Мицрософт 365 Админ центру, компактни режим за ћаскање ће почети да се примењује средином фебруара.

Мицрософт Теамс аутоматско откривање музике стиже касније ове године

Мицрософт је такође потврдио да активно ради на новом аудио искуству за Теамс десктоп клијента. Нова функција ће аутоматски детектовати музику и користити сузбијање буке засновано на машинском учењу да смањи неговорне сигнале. Нажалост, нова функција музичког детектива Теамс-а неће бити спремна за кориснике још неколико месеци.

Као што је поменуто, нова аудио функција Мицрософт Теамс-а заснована је на 1.000.000 аудио снимака који садрже говор и музику. Ова функција такође користи машинско учење и изводи тестове користећи 1.000 додатних аудио снимака од широког спектра сарадника.

Према Мицрософт званичницима, Теамс десктоп клијент ће моћи да открије више од 81% свих музичких клипова.

Популар Постс