Мицрософт Теамс добија нове функције за размену порука и обавештења

 Екран за размену порука Мицрософт Теамс-а

Мицрософт Теамс за сада ради одличан посао као пословна сарадња и онлајн наставни алат за образовање.

Прошлог месеца, Мицрософт је најавио нове функције за тимове које ће помоћи и предузећима и образовним институцијама. Ове карактеристике укључују Спотлигхт , распоред 7×7, собе за разбијање и побољшања потискивања позадинске буке .

Током викенда, Мицрософт је потврдио да ради на две нове функције за Мицрософт тимове. Ова побољшања укључују ново искуство размене порука и подршку за изворна обавештења оперативног система Виндовс 10.Следећег месеца Мицрософт уводи подршку за нову функцију која ће вам омогућити да креирате задатак из поруке. Ово ће вам омогућити да започнете један на један ћаскања са учесницима или учесницима директно из поста на каналу, а разговор ће покретати ново искуство Задаци у тимовима.

Као део новембарског ажурирања, Мицрософт тимови ће вам такође омогућити да додате планове на листу задатака и поделите је са другима. На основу повратних информација, Мицрософт каже да ће исту функционалност донети мобилним корисницима.

Још једно ажурирање ће коначно додати могућност ограничавања пријављивања у тимове како би се осигурало да корисници не могу да приступе другим организацијама из апликације или налога који је овлашћен за рад.

У новом ажурирању за план , Мицрософт је такође потврдио да ће тимови коначно обрађивати ваша обавештења преко Виндовс 10 Ацтион Центер-а. У новембру, корисници Мицрософт Теамс-а ће почети да виде обавештења са својих ћаскања и канала у Центру за обавештења оперативног система Виндовс 10.

Обавештења Мицрософт Теамс-а ће изгледати баш као обавештења Виндовс-а, а наћи ћете их у Акционом центру поред порука из Гоогле Цхроме-а, система и других апликација.

 Виндовс Фоцус Ассист

Иако се на први поглед чини да је то мала промена, изворна подршка за обавештења би потенцијално могла да побољша искуство Теамс-а на Виндовс 10.

Ова промена ће омогућити Мицрософт тимовима да поштују Фоцус Ассист оперативног система Виндовс 10, који вам у основи омогућава да контролишете обавештења током одређених сати. На пример, можете да користите Фоцус Ассист да спречите Мицрософт Теамс обавештења када не желите да вас ометају или када сте у игри.

Популар Постс