Мицрософт Теамс добија надоградњу корисничког интерфејса са новим тамним режимом и иконама

Мицрософт је напорно радио на ревизији и обједињавању изгледа својих производа у свим категоријама, а сада је представио нови изглед за Мицрософт тимове. Као део ажурирања Мицрософт Теамс-а, Мицрософт уводи нову палету икона за различите дугмад на радној површини.

Лево бочно окно има нове иконе, завршне обраде, заобљене углове, материјале и подршку за тамни режим. Ажурирање је дизајнирано да Мицрософт тимовима пружи нови модеран изглед на низу уређаја, од десктопа преко таблета до мобилних телефона.

Мицрософт Теамс већ долази са тамним режимом, који вашим очима даје добродошлицу, посебно када ноћу претражујете разговоре, али постоји проблем: тамни режим Теамс се не примењује свуда у десктоп клијенту. На пример, горњи мени и лево окно и даље су блиставо љубичасти. Мицрософт Теамс тамни режим

Технолошки гигант сада припрема ажурирање које ће отклонити тај проблем променом љубичасте боје како би одговарала вашој жељеној теми.

У овом тренутку, нови изглед Мицрософт Теамс-а излази само на Виндовс 10 и стићи ће на друге платформе касније овог месеца.

Према објави на административном порталу, Мицрософт жели да учини да се тимови осећају модернијим и лакшим. У првој фази увођења, Тимови добијају ова побољшања:

  • Више заобљених углова.
  • Флуент Десигн.
  • Нови ефекат падајућих сенки.
  • Нове иконе које наглашавају заобљене углове.
  • Нове боје и стајлинг.

Очекује се да ће увођење почети средином фебруара, али корисници могу да се придруже јавном прегледу Оффице 365 и испробају промене данас. Поред побољшања корисничког интерфејса, Такође се очекује да ће Мицрософт Теамс добити нову функцију резимеа и приказ презентера у фебруару 2021.

Уграђивањем система Флуент Десигн у све апликације, странице, контроле и стилове, Мицрософт планира да креира конзистентан језик дизајна.

Мицрософт је такође потврдио да је Флуент Десигн постепен процес и да ће наставити да се развија у наредним месецима.

Популар Постс